IMS Round-Up: 9-10 november

Vilken Film Ska Jag Se?

Heroisk engelsk Soc-kapten, Tab-journalist och allround-bra kille Justin Guthrie ( han är singel, damer ) möter en lång period på sidlinjen efter att ha brutit benet under Englishs match med French and German Society.

Guthries skada var bara skenbenet isberget i ett splittrat och osammanhängande möte mellan de två söndagsdivision 1-sidorna. Franska och tyska bombardemang från luften var för mycket för engelskas dåligt organiserade försvar, men ändå lyckades bortalaget rädda en oavgjord 4-4 tack vare Sommes fantastiska kantspel längs kanalerna.

Den tidigare läkaren Mark Jones kvitteringsmål i sista minuten gned salt i FAGS sår.

Guthrie QMC

Sa till dig att jag inte berättade för fibias

Dagen innan sågs ännu vildare poänglinjer, med PhysicsSoc in en särskilt kompromissande position efter att ha förlorat med 6-9 till ett skenande PoliticsSoc i Satuday Super League. Politikens jordskredsseger får fysik näst från botten att periodvis titta över axeln.

Superligan på lördag

Endast en försvarslös LawSoc outfit har klarat sig sämre än Physics den här säsongen och deras dåliga form fortsatte som en mogen prestation från motståndare Post-Grads bidrog till en 7-2 förlust.

Bort från superligans glamour verkade MBC och BBC verkligen välja The Wrong Mans i helgen som deras förhoppningar om division 1-titeln var Eastended av ett sprudlande kemi- och miljöteknikteam i en 7-0-förlust.

På andra ställen var filosofin i aristotal kontroll när de besegrade ett BizSoc-team som är i lågkonjunktur efter sin seger förra veckan. Businessens tandlösa attack kunde inte dra nytta av deras anständiga mittfältsarbete, vilket i huvudsak överlämnade segern på en Platon till hänsynslösa Philsoc.

Filosofin överlämnade det till en Platon

Nere i låga division 2 bygger Architecture mot ett angrepp på titeln efter att ha besegrat AmericanSoc med 7-6. När det gäller amerikanerna har de inte en Idahope i helvetet för att vinna befordran nu, med detta nederlag som lämnar dem sju poäng från toppen. Vissa skulle säga de Nevahada chans .