Ingen vinst för Exe i Purple Rain

Vilken Film Ska Jag Se?

Exeters rugbyhjältar föll vid semifinalhindern i går kväll när de dukade under för ett lag från Durham som nu ser fram emot sin tredje BUCS-mästerskapsfinal på tre år.

Den hårt kämpade matchen mellan de två rugbykraftverken slutade 36-20 till Durham på en grym och regnig Durham City Ground.

City Mill hoppades på lite mer från fotografen

Det betyder att pojkarna i lila kommer att åka till Twickenham om två veckor för att vinna BUCS-mästerskapet i rugby för andra gången på tre år.

Exeters 1:a XV reste till Durham i högt humör efter att ha övervunnit gamla fiender Loughborough med 50-31 hemma i onsdags.

Men det började inte bra för våra pojkar då de släppte in ett försök inom fyra minuter efter matchstart. Ett andra försök två minuter senare satte Exeter under 14-0 innan de hade hunnit hämta andan.

En ensam straff åt sidan, det var 30 minuter in i matchen innan Exeter satte några meningsfulla poäng på tavlan, och halvtid kom med ställningen 31-10.

Exeter samlade sig efter att halvtiden hade ätit in i Durhams ledning när båda sidor såg män synda slängda. Exeter nr. 8 Fraser Bashford gjorde ett försök när han kraschade genom flera Durham-tacklare för att göra mål under stolparna. Backen Ali Chrisholm satte fler poäng på tavlan genom sin magiska stövel.

Det räckte dock inte eftersom Durham höll på under en spänd sista tio minuter. Trots Exeters bästa ansträngningar lyckades hemmalaget döda matchen genom att sätta sin kapten över för ett sista försök.

Durham kommer nu att spela mot Cardiff Met i finalen på hemmaplan för rugby.